Cégünkről

O NÁS » Cégünkről

Cégünk, BELLA-ipari cikkek és szivattyúk, főleg a következő áruk kiskereskedelmi eladására orientált szaküzlet: szivattyúk, fűtési és kerti cikkek, teljes körű fürdőszoba felszerelés, továbbá teljes körű víztechnikai cikkek háztartási és ipari felhasználásra, tömítésektől és pótalkatrészektől kezdve egészen a legmodernebb automatikus nyomóállomásokig.

Cégünket 1992-ben, sokéves üzletvezetői tapasztalataiból merítve, mint a SIGMA üzletlánc Zólyomi kirendeltségének volt üzletvezetője, Juraj Bella alapította. A fentiekből tehát nyilvánvaló hogy nem vagyunk kezdők a szakmában és létezésünk ideje során sikerült kemény munkával többek között jó hírnévre és azonfelül egy stabil és elégedett vevőállományra is szert tenni. Ügyfeleink többsége Szlovákia következő régióiban található: Losonci, Nagykürtösi és Rimaszombati.

Szaküzletünk olyan bevált és minőségi áruk forgalmazását részesíti előnyben, amelyek elismert gyártóktól származnak és természetesen, amelyek árai a szlovák piaci kereslet számára elfogadhatóak. Legjelentősebb beszállítoink közé a következő márkák gyártói tartoznak: SIGMA, EBARA, GRUNDFOS, DAE, DUKLA CZ, SAGITTARIUS, SLOVARM, TATRAMAT, DAFI, HAKL és a felsoroltakon kívül még sok más gyártó termékeit is forgalmazzuk.
 
Széleskörű szolgáltatásaink, többek között, egyik alap eleme a szaktanácsadás, amelyben szakképzett személyzetünk örömmel segítségére áll minden kedves ügyfelünknek aki, vagy személyesen, vagy valamelyik távközlési ezköz igénybevételével, értesít minket igényléséről. Állandó ügyfeleinket, szaktanácsadáson és a műszaki segítségen felül, jelentős árengedményeinkkel is meg tudjuk lepni. Valamennyi általunk forgalomba hozott termékre pótalkatrészeket biztosítunk és garanciát vállalunk. A garancia időtartama lejárta után, teljeskörű szervizszolgáltatással állunk rendelkezésére.


várjuk szives érdeklődését